Mijn naam is Ron Weber. In 2008 heb ik Weber Coaching Voor You opgericht en hiermee is voor mij een wens in vervulling gegaan. Coaching is voor mij een dynamische activiteit en ik zie het als een uitdaging mensen verder op weg te helpen met hun vragen.
    Ik ben 32 jaar werkzaam in het onderwijs en heb mijn ervaring opgebouwd in het speciaal-, -basis- en hoger beroepsonderwijs als leerkracht, docent, manager, intern begeleider en trainer. Tevens zijn door mij vele ervaringen opgebouwd in diverse onderwijscontacten met ouders. Ik heb gedurende deze periode mijn medewerking verleend aan de brede school ontwikkeling in Rotterdam. Na mijn opleiding tot leerkracht basisonderwijs heb ik de HBO-opleiding pedagogiek met als specialisatie onderwijskunde afgerond met een eerste graads lesbevoegdheid. Vervolgens heb ik mijn doctoraal opleiding pedagogiek in Leiden gevolgd. De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in de volgende coachingsmethoden en technieken : gesprekken, nlp, kernkwadranten, spiegelen, enneagrammen, intervisie en transactionele analyse.
    Met het oprichten van Weber Coaching Voor You wil ik mijn kennis en diverse ervaringen inzetten om particulieren en scholen verder op weg te helpen met hun vragen. Voor mij vormt dit een fantastische uitdaging!

foto van coach Ron Weber